facebook_pixel
Red Dead Redemption 2 till pc har återigen dykt upp på Linkedin

Red Dead Redemption 2 till pc har återigen dykt upp på Linkedin

Detta har hänt: Red Dead Redemption 2 släpptes till konsoler förra året och hyllades sönder och samman. Rockstar har hittills inte sagt ett ord om en eventuell pc-version, men vi både tror och antar att en sådan kommer, och nu har vi fått ytterligare försiktiga bevis på att så kommer bli fallet.

Hos Linkedin (via Reddit) har nämligen en före detta fysikprogrammerare hos Rockstar Toronto listat just en pc-version av Red Dead Redemption 2 på sitt cv, innan titeln hastigt och lustigt togs bort, men inte innan denna skärmdump hann knäppas och arkiveras.

Det bör dock noteras att Nan Ma, som fysikprogrammeraren heter, jobbade hos Rockstar Toronto fram till 2016, vilket innebär att Red Dead Redemption 2 fortfarande var långt ifrån klart när han lämnade sitt jobb. Vi kan ändå utläsa att Rockstar förmodligen talade om Red Dead Redemption 2 som ett konsol- och pc-spel internt vid den här tidpunkten, eller åtminstone att de anställda tog för givet att de även jobbade på en pc-version.

En pc-version av Red Dead Redemption 2 har faktiskt dykt upp hos Linkedin redan tidigare, och även Rockstars officiella Companion App pekar mot en dator-release förr eller senare. När? Min gissning är nästa vår!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar