facebook_pixel
Pathfinder: Kingmaker får Enhanced-behandlingen i juni

Pathfinder: Kingmaker får Enhanced-behandlingen i juni

I höstas släpptes Owlcat Games väldigt klassiska datorrollspel Pathfinder: Kingmaker. Jocke Kilman recenserade titeln och delade ut betyget 75 procent, tillsammans med omdömet “lätt att fastna för trots en hel del uppenbara brister”. Och nu kommer dessa brister (kanske) åtgärdas!

Owlcat Games har nämligen utannonserat att både Pathfinder: Kingmaker Enhanced Edtion och dlc-paketet Beneath the Stolen Lands släpps om bara några veckor, närmare bestämt den 6 juni (jo, det är snart juni!).

Precis som brukligt med sådana här nyutgåvor är uppgraderingen gratis för alla som redan äger originalspelet, och förbättringarna inkluderar saker som helt nya spelarklasser, nya föremål och förmågor, och otaliga “quality-of-life”- och balansjusteringar.

Beneath the Stolen Lands ingår, av allt att döma, inte i Enhanced Edition (vi har tidigare skrivit om season passet till Pathfinder: Kingmaker) men kommer ge dig tillgång till “en massiv grotta skapad från grunden”.

Det låter även som att materialet ämnar införa en del roguelite-element då man “vid dödsfall får tillgång till ytterligare fördelar under nästa genomspelning”.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar