facebook_pixel
Påstådd Microsoft-läcka utlovar premiärvisning av Ninja Theorys nästa spel under E3

Påstådd Microsoft-läcka utlovar premiärvisning av Ninja Theorys nästa spel under E3

Om mindre än två veckor, söndagen den 9 juni kl. 21:00 svensk tid för att vara exakt, kommer Microsofts årliga E3-konferens gå av stapeln. Och nu har vi nåtts av rykten (via NeoGAF) som inte bara avslöjar någon enstaka programpunkt, utan presskonferens i dess helhet. Det finns en del att se fram emot!

Utöver information om redan utannonserade titlar (Halo Infinite, Gears 5, Gears Tactics, Ori and the Will of the Wisps, The Outer Worlds, Age of Empires IV, Sea of Thieves, Battletoads samt tilltänkt lanseringsfönster för Cyberpunk 2077) kan vi även förvänta oss en premiärvisning av Ninja Theorys nya spel, och det första sedan Microsoft-uppköpet i fjol. Enligt informationen kommer spelet heta Bleeding Edge, och antingen bli en sci-fi-skjutare med fokus på co-op i horde-form, eller en arenaskjutare med fokus på PvP.

Vidare kan vi även förvänta oss den första informationen om det nya Fable (som lär utvecklas av Forza Horizon-skaparna Playground Games nya studio), såväl som en titt på nästa Forza Motorsport (som släpps i höst om den vanliga utvecklingstakten håller i sig), premiärvisningen av ett nytt Mechassault-spel samt en helt ny titel av Capcom, som mycket väl kan vara Resident Evil 8 eller en remake av Resident Evil 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar