facebook_pixel
Officiellt: Sonic-filmen försenas till nästa år

Officiellt: Sonic-filmen försenas till nästa år

Turerna kring långfilmsadaptionen av Sonic The Hedgehog har redan varit många; vi förfärades över affischer redan i fjol, men de stod slätt jämfört med mottagandet av den första officiella trailern, som blev så förlöjligad att en ny design av huvudrollsinnehavaren utlovades ett fåtal dagar senare.

Inget sades dock om ett uppskjutet premiärdatum vid tillfället, men nu har regissören Jeff Fowler tacgit till Twitter för att meddela att Sonic-filmen inte längre kommer ha premiär i november som planerat, utan numera dröjer till Alla hjärtans dag nästa år, det vill säga den 14 februari 2020.

Jeff Fowler bifogar också en hashtag som försäkrar oss om att specialeffektmakarna inte kommer behöva jobba ihjäl sig, och det är ju trevligt att se i dessa tider där åtminstone spelbranschens arbetsvillkor kritiseras.

Här är Jeff Fowlers tweet om den försenade Sonic-premiären.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar