facebook_pixel
Nytt Need for Speed släpps i år, men det kommer inte presenteras under E3

Nytt Need for Speed släpps i år, men det kommer inte presenteras under E3

Tidigare i år, redan i februari, utlovade Electronic Arts ett nytt Need for Speed, och nu har svenska Ghost Games tagit till orda via Reddit för att bekräfta att det nya spelet faktiskt släpps i år. Men det kommer ändå inte presenteras under EA Play-eventet i samband med E3-mässan i juni.

– Kommer ni få höra mer om nästa NFS-titel? Ja. Kommer spelet släppas i år? Ja. Kommer vi göra något i juni? Nej. Det är inte mer avancerat än så, men vi ville ge er en heads up innan ni började fråga “var är ni?”. Vårt mål är att leverera ett verkligt minnesvärt och fartfyllt tillskott i den 25 år gamla NFS-serien, istället för en rad marknadsföringsevent. Spelet är viktigast – en känsla som vi är säkra på att ni delar med oss.

Ghost Games säger också att “bilar och möjligheten att anpassa dem” är väldigt viktigt (nähä?) och att dessa element anses vara “fundamentala”. Vidare kommer vi höra av teamet härnäst när de “packar sina väskor och reser söderut”, vilket möjligtvis kan innebära avtäckning under Gamescom-mässan i Köln i slutet av augusti?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar