facebook_pixel
Ny video introducerar Toreador i Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Ny video introducerar Toreador i Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Vi har redan bekantat oss med Thinbloods, Brujah och Tremere. Och nu är det dags för nästa spelbara klan i Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 att presentera sig på ett alldeles extra fabulöst sätt; den här gången rör det sig nämligen om Toreador, de sexigaste vampyrerna i stan!

Toreador njuter av att placera sig själva i centrum, och den första inriktningen Presence låter dig posera våldsamt för att frysa alla närvarande npc:er i ren förundran (Awe). Du kan också locka till sig en grupp beundrare som följer dig vart du än går, och distraherar fienderna som kommer i din väg (Entrance).

Alternativet till Presence kallas för Celerity, och gör Toreador-medlemmarnas rörelser ännu mer graciösa, vilket kan användas för att rusa snabbt (Unseen Storm) eller röra sig så kvickt att världen omkring tycks krypa fram (Accelerate). Publikt användande av Celerity bryter mot Masquerade-lagarna medan Presence inte gör det.

Här är den nya introduktionsvideon för Toreador i Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar