facebook_pixel
Ny A Plauge Tale: Innocence-trailer höjer temperaturen inför lanseringen

Ny A Plauge Tale: Innocence-trailer höjer temperaturen inför lanseringen

Jag kollade nyligen in spelkalendern för sommarmånaderna, och konstaterade kallt att vi inte har överdrivet mycket att se fram emot. Så jag vågar faktiskt påstå att Focus Home Interactive lyckats riktigt bra med att välja lanseringsdagen för A Plauge Tale: Innocence, då det släpps nästa veckas tisdag.

Asobo Studios medeltida smygäventyr får nämligen konkurrens av inte särskilt mycket alls (så vitt jag vet, men jag kan säkert ha missat något) och har därför placerat sig utmärkt för att bli så framgångsrikt som möjligt.

Och eftersom spelet åtminstone så här på förhand verkar besitta en hel del potential (läs Rikard Olssons förhandstitt på spelet här) kanske vi rentav av kan få en oväntad framgångssaga, åtminstone om spelmomenten inte lägger krokben för den hyperintressanta premissen och spelvärlden.

Här är en sprillans ny trailer för A Plague Tale: Innocence.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar