facebook_pixel
Nu har John Romeros Doom-uppföljare Sigil äntligen fått releasedatum

Nu har John Romeros Doom-uppföljare Sigil äntligen fått releasedatum

Sigil – den andliga, femte episoden till Doom av den ursprungliga designern John Romero – har försenats både en och två gånger tidigare, men är nu äntligen redo för lansering. Via Romero Games officiella hemsida kommer Sigil således göras tillgängligt den 31 maj, kl. 11:00 svensk tid!

Som vi tidigare poängterat kommer Sigil vara helt gratis att ladda ner, och eftersom spelet varit klart ett bra tag (det är de fysiska samlarutgåvorna som förorsakat förseningarna) kan du även redan nu se en kvartslång speedrun av Sigil i Youtube-klippet här nedan. Undertecknad klickade runt i klippet lite försiktigt och kan bekräfta att Sigil fortfarande är väldigt mycket Doom, till den grad att John Romero tagit till Twitter för att slå fast att det är “fusk” att modda in mouselook och hoppfunktionalitet i spelet. Bara så du vet!

Här är en speedrun av Sigil.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar