facebook_pixel
Mutant Year Zero: Road to Eden får expansion och spelbar älg

Mutant Year Zero: Road to Eden får expansion och spelbar älg

I slutet av fjolåret släpptes Mutant Year Zero: Road to Eden, den XCOM-doftande turordningsbaserade stealthfabeln™ av svenska Beardad Ladies och de norska utgivarna Funcom. Jocke Kilman var munter och delade ut 80 procent i vår recension, tillsammans med omdömet “ett väldigt svenskt rollspel”.

Nu har Bearded Ladies talat ur skägget (lol) och avslöjat att spelets första expansion heter Seed of Evil, och släpps den 30 juli. Den första trailern ser du här nedan, och den presenterar oss för Big Khan, en helt ny spelbar karaktär. Han råkar även vara en muterad älg, vilket är ganska svenskt, och hans storlek och styrka gör honom till en “utmärkt kämpe”, som kan använda sig av unika mutationer Ground Pound och Flame Puke, som är ungefär exakt vad de låter som. Mutant Year Zero: Seed of Evil kan också förbokas för 15 euro via Steam.

Här är den första trailern för Mutant Year Zero: Seed of Evil.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar