facebook_pixel
Monster Hunter-doftande Dauntless får full lansering nästa vecka

Monster Hunter-doftande Dauntless får full lansering nästa vecka

Vägen har varit lång för Phoenix Labs Monster Hunter-doftande Dauntless. Titeln avslöjades i slutet av 2016, och har sedan dess både hunnit göra sig av med de ursprungliga lootlådorna, och skrota den ursprungliga launchern till förmån för Epic Games Store, där spelet exklusivt håller till numera.

Och nu, efter månader av löften om en stundande lansering, har Phoenix Labs äntligen gått ut med att den officiella premiären kommer inträffa nästa veckas tisdag, den 21 maj. Dauntless kommer dessutom vara free-to-play, så vi kan nog räkna med riktigt livligt trafik, åtminstone inledningsvis och förhoppningsvis även en bra bit i framtiden. Något att ha i åtanke inför någon framtida torsdagsstream kanske? Förmodligen!

Här är en utvecklardagbok från tidigare den här månaden.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar