facebook_pixel
Monster Boy and the Cursed Kingdom är nästan klart, demoversionen är ute nu!

Monster Boy and the Cursed Kingdom är nästan klart, demoversionen är ute nu!

Redan 2016(!) stiftade vi bekantskap med Monster Boy and the Cursed Kingdom, Wonder Boy in Monster World-skaparen Ryuichi Nishizawas och Game Ateliers Wonder Boy-doftande plattformsrollspel. Titeln släpptes till konsoler i slutet av fjolåret, och är nu äntligen på gång även till pc:n!

Via Steam har nämligen utgivarna FDG Entertainment berättat att man släppt en spelbar demo (kan laddas ner via “ladda ner demo”-knappen på produktsidan) och att man därför tagit “ett steg närmare spelets lansering”.

Man poängterar också att man väldigt gärna vill höra om eventuella tekniska problem, för att se till att de minimeras inför lanseringen av fullversionen. I demon antar man Jins människoform (precis som i Nishizawas tidigare titlar kan man spela som flera olika karaktärer) under spelets inledning, och fullversionen kommer kunna importera sparfilen från demoversionen när den väl släpps (det exakta datumet är fortfarande oklart).

Här är fjolårets lanseringstrailer för konsolversionerna av Monster Boy and The Cursed Kingdom.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar