facebook_pixel
Minecraft firar 10 år med enorm, interaktiv nöjespark!

Minecraft firar 10 år med enorm, interaktiv nöjespark!

Som du säkert är medveten om vi det här laget så fyller Minecraft 10 år den här veckan (på fredag). Vi har redan skrivit lite grann om de planerade festligheterna hos Mojang (som Notch inte är inbjuden till) och nu har man släppt en ny, enorm gratiskarta som blickar tillbaka på tiden som gått.

Du kan ladda ner jubileumskartan här, och baserat på skärmdumparna verkar den vara väldigt, väldigt ambitiös (inte undra på eftersom Minecraft-experterna Blockworks ligger bakom den).

Kartan beskrivs som en enorm nöjespark där man kan besöka platser som Mob Garden, Redstone Contraptions och “mycket mer”. Det ska även finnas gott om påskägg och hemligheter, och eftersom “vartenda block och varelse i spelet” ryms med här så kommer nog allt ta betydligt längre än en lunchrast att upptäcka!

Fler Minecraft-nyheter är utlovade till fredag, så vi lär återkomma då.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar