facebook_pixel
Microsoft antyder Game of Thrones-relaterat avslöjande under E3

Microsoft antyder Game of Thrones-relaterat avslöjande under E3

Sedan 2016 års introduktion av Play Anywhere-programmet är Xbox-spelarnas sak vår, eftersom vartenda Microsoft-spel som släppts till Xbox One sedan dess även nått Windows 10 samtidigt. Och nu har Xbox-kontot på Twitter antytt ett potentiellt enormt avslöjande under sommarens E3-mässa!

Tillsammans med texten “och nu börjar er väntan” har Microsoft nämligen visat upp en teaser, där något som ser väldig mycket ut som ett metalliskt Targaryen-emblem (ovan) slickas av eldflammor. Tagaryen som i huset Targaryen, det vill säga drakdrottningen Daenerys släkt i Game of Thrones. Den ovan nämnda frasen påminner dessutom starkt om Nattväktarnas slagord “nu börjar vår vakt” från samma tv-serie, vilket leder oss till den ofrånkomliga slutsatsen att ett påkostat Game of Thrones-spel är på gång.

Faktum är att rykten (via våra vänner hos FZ) om ett samarbete mellan George R.R. Martin – författaren bakom A Song of Ice and Fire-böckerna, som Game of Thrones baseras på – och Dark Souls-utvecklarna From Software redan cirkulerat, så kanske ligger det något bakom dem trots allt? Den 9 juni lär vi sannolikt få svaret, då Microsoft årliga presskonferens går av stapeln i samband med E3-mässan i Los Angeles.

Här är Xbox-kontots Game of Thrones-doftande tweet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar