facebook_pixel
Mer “storbolagsindie” av Electronic Arts  – Sea of Solitude släpps i sommar!

Mer “storbolagsindie” av Electronic Arts – Sea of Solitude släpps i sommar!

Minns du Sea of Solitude? Det kanske du gör. Spelet premiärvisades under fjolårets upplaga av EA Play (Electronic Arts E3-show) och utlovade ett finstämt  äventyr i Ico-stil. Spelet ingår i EA Originals-programmet (så kallad “storbolagsindie”) och kommer släppas nu i sommar, den 5 juli!

Du fullständiga pressreleasen kan du läsa här, där vi bland annat får reda på att spelet kommer lanseras exklusivt via Origin (som alla andra EA-spel nu för tiden, så inga överraskningar där) och kommer låta spelaren uppleva “en personlig resa för att överkomma en ung kvinnas inre ensamhet”.

Väldigt indie, med andra ord, och Cornelia Geppert hos de tyska utvecklarna Jo-Mei Games säger att “detta är det överlägset mest artistiska och personliga projektet jag någonsin skapat i mitt liv”, så det ska onekligen bli intressant att se hur mottagandet blir av kritiker och spelare i sommar.

Här är fjolårets trailer för Sea of Solitude, och du kan läsa mer på hemsidan.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar