facebook_pixel
Life is Strange 2: Episode 3 släpps nästa torsdag, kolla in lanseringstrailern!

Life is Strange 2: Episode 3 släpps nästa torsdag, kolla in lanseringstrailern!

Hittills är det svårt att avgöra exakt hur bra Life is Strange 2 kommer bli, i alla fall om man frågar Erik Bergérus (och det gör man). Han prisade episod 1 och delade ut hela 90 procent förra hösten, men episod 2 var inte fullt lika bra, och blottade farhågor om hur mycket spelaren faktiskt kan påverka.

Således är det upp till bevis för episod 3 som har premiär nästa torsdag, den 9 maj. Och eftersom det rör sig om en spellansering under 2019 har vi redan fått en lanseringstrailer (jag förstår ärligt talat inte varför de släpps så himla tidigt nu för tiden?) där vi får ett smakprov av bröderna Diaz fortsatta resa mot Mexiko.

Lillebror Daniel verkar vara på väg mot någon form av känslomässig brytpunkt, och eftersom hans psykiska krafter bara fortsätter växa kan vi sannolikt förvänta oss en hel del dramatik och hektiska ordväxlingar.

Här är lanseringstrailern för Life is Strange 2: Episode 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar