facebook_pixel
Kultklassikern Journey släpps till pc nästa torsdag!

Kultklassikern Journey släpps till pc nästa torsdag!

Redan i slutet av fjolåret, när Epic Games Store var ny och het, avslöjades det att That Game Companys tidigare Playstation-exklusiva kultklassiker Journey skulle få en pc-version. Och nu har utgivarna Annapurna Interactive tagit till Twitter för att meddela att lanseringen inträffar nästa torsdag, den 6 juni!

Därtill, eftersom Epic Mega Sale fortsättningsvis är en grej som varar fram till den 13 juni, kan man just nu förhandsboka Journey för futtiga 5 euro via Epic Games Store (där spelet släpps exklusivt).

Själv har jag aldrig spelat Journey men känner att jag verkligen borde göra det nu – spelet sitter nämligen på det extremt fina medelbetyget 92 av 100 på Metacritic, både för 2012 års Playstation 3-version och 2015 års nyutgåva till Playtstation 4, så chanserna är stora att det fortfarande håller riktigt, riktig bra!

Här är en gammal trailer för Playstation 4-utgåvan av Journey.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar