facebook_pixel
Konami har avslöjat spelen som ingår i Contra: Anniversary Collection

Konami har avslöjat spelen som ingår i Contra: Anniversary Collection

I mars avslöjade Konami tre spelsamlingar, med anledning av speltillverkarens 50-års-jubileum. Den 18 april släpptes Anniversary Collection: Arcade Classics, och den 16 maj följde Castlevania: Anniversary Collection. Nu har man också presenterat den fulla lineupen för Contra: Anniversary Collection!

Uppgifterna har nått oss via IGN (av någon anledning har själva hemsidan inte uppdaterats med de återstående titlarna ännu), och totalt rör det sig om tio spel, varav sex av dem kommer få alternativa japanska versioner som gratis uppdateringar efter lanseringen (Contra, Super Contra: Alien no Gyakushu, Super Contra, Contra Spirits, Contra: The Hard Corps samt den japanska versionen av Operation C, som också kort och gott heter Contra).

Contra: Anniversary Collection släpps någon i sommar. Här är den fullständiga listan.

  • Contra (arkad)
  • Contra (NES)
  • Contra (Famicom)
  • Super Contra (arkad)
  • Super C (NES)
  • Operation C (Game Boy)
  • Contra 3: The Alien Wars (SNES)
  • Contra: Hard Corps (Sega Genesis)
  • Probotector (Sega Mega Drive)
  • Super Probotector: Alien Rebels (SNES)

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar