facebook_pixel
Kolla in trailern för nya Kerbal Space Program-expansionen Breaking Ground

Kolla in trailern för nya Kerbal Space Program-expansionen Breaking Ground

Jag har sagt det förr och säger det igen: jag respekterar Kerbal Space Program mer än de flesta andra spel överhuvudtaget, detta eftersom det känns som att det har faktisk vetenskap i ryggen, och att man får en bättre förståelse för både rymd och fysik när man spelar det. Kanske?

Nästa veckas torsdag, den 30 maj, släpps en ny expansion vid namn Breaking Ground. Som titeln antyder ligger fokus på marksysslorna den här gången, och spelare kommer kunna bygga forskningsstationer och markbaserade fordon med hjälp av rotorer, gångjärn, kolvar, servomotorer och robotteknik.

Du kan läsa mycket mer om de olika mojängerna på Steam, där tillägget också kommer säljas (antar vi?) även om man inte kan förhandsköpa det. Men vem vet, kanske Epic fortfarande hinner fram med checkhäftet?

Här är den nya trailern för Kerbal Space Program: Breaking Ground.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar