facebook_pixel
Knights of the Old Republic verkar bli filmtrilogi, det första manuset är “nästan klart”

Knights of the Old Republic verkar bli filmtrilogi, det första manuset är “nästan klart”

Förra månaden skrev vi om att Lucasfilm-bossen Kathleen Kennedy “övervägde” en biofilm baserad på den gamla Bioware-klassikern Star Wars: Knights of the Old Republic. Saker verkar ha avancerat snabbt sedan dess, för nu har Buzzfeed rapporterat att det första av tre manus “nästan är klart”.

Därtill berättar Buzzfeed, som har talat med tre källor nära projektet, att manuset skrivs av Laeta Kalogridis, som tidigare lånat sin penna till Shutter Island, Alita: Battle Angel, Teminator Genisys och Alexander. Dessutom har hon agerat exekutiv producent för tv-serien Altered Carbon och Avatar, och jobbar tydligen också på en tv-serie baserad på den japanska lättromanserien Sword Art Online(!), som tidigare blivit både anime och spel.

Mycket mer vet vi inte för tillfället – inklusive huruvida filmen kommer vara spelet troget eller inte – men ingen rök utan eld, som man brukar säga, och det ryker faktiskt en hel del kring det här specifika projektet just nu.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar