facebook_pixel
Klankavalkaden fortsätter – Bloodlines 2 introducerar Ventrue!

Klankavalkaden fortsätter – Bloodlines 2 introducerar Ventrue!

Vi har tidigare gått igenom Thinblood, Brujah, Tremere och Toreador. Och nu har turen kommit till Ventrue, ytterligare en spelbar klan i kommande rollspelet Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Du kan kolla in introduktionsvideon här nedan, och läsa mer om klanen på den officiella hemsidan.

Ventrue anser sig vara födda att leda, speciellt de som väljer inriktningen Dominate. Förmågan Mesmerize låter dig fånga npc:er i en kortvarig hypnotisk trans, under vilken de ignorerar omvärlden fullständigt, till och med smärta. Dominate-adapter har också tillgång till Command, en förmåga som låter dig beordra npc:er att exempelvis flytta på sig eller ta bort hinder. Dominate-krafterna bryter inte mot Masquerade-lagarna.

Ventrue-klanens andra inriktning heter Fortitude, och ger dig förmågorna Absorb (omvandlar alla attacker till helande effekter) samt Personal Armor (gör ditt skinn så hårt att fienderna slungas tillbaka om de försöker attackera dig). Fortitude-krafter bryter mot Masquerade-lagarna, så var försiktig om du väljer denna inriktning!

Här är introduktionsfilmen för Ventrue i Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar