facebook_pixel
Humble skänker bort Age of Wonders 3 gratis, inleder stor vårrea

Humble skänker bort Age of Wonders 3 gratis, inleder stor vårrea

Sommaren 2017 blev det klart att Paradox Interactive hade köpt upp Age of Wonders-utvecklarna Triumph Studios. Drygt ett år senare premiärvisades det sci-fi-doftande strategispelet Age of Wonders: Planetfall, och tidigare i år fick vi även reda på att spelet kommer släppas nu i sommar, den 6 augusti.

Så då är det ju ganska perfekt att Age of Wonders 3, seriens senaste del, just nu skänks bort helt gratis via Humble, i utbyte mot att du tecknar en nyhetsbrevsprenumeration. Det fantasybaserade Age of Wonders 3 har förvisso några år på nacken (det släpptes våren 2014) men användaromdömet på Steam är fortfarande “mestadels positivt”, både under den senaste tiden och totalt sett, så det är förmodligen fortfarande värt en titt!

Annorstädes på Humble har man inlett en stor vårrea (kom igen, kan vi inte bara låtsas att det är sommar nu!) med finfina prislappar för bland annat No Man’s Sky (50 procents rea, 30 euro), Far Cry New Dawn (50 %, 22,49 euro), Hellblade: Senua’s Sacrifice (50 %, 15 euro), Asssassin’s Creed Odyssey (50 %, 30 euro) samt Darkest Dungeon (70 %, 6,89 euro). Rean varar fram till nästnästa torsdag, den 23 maj.

Här är är en gammal trailer för Age of Wonders 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar