facebook_pixel
GOG skänker bort The Witcher i utbyte mot nyhetsbrevsprenumeration

GOG skänker bort The Witcher i utbyte mot nyhetsbrevsprenumeration

Det ursprungliga The Witcher (även den uppdaterade versionen) är över tio år gammalt, så förmodligen äger du det redan i någon form. Men om så inte är fallet är det bara att styra kosan hit och teckna en preumeration av GOG:s nyhetsbrev, och The Witcher: Enhanced Edition blir ditt utan extra kostnad.

Det hela är en pr-kampanj för Gwent: The Witcher Card Game (som vi recenserade i fjol) och utöver The Witcher: Enhanced Edtion får man även en gratis korttunna för just Gwent (som i övrigt är fullständigt free-to-play).

The Witcher har knappast åldrats med värdighet (utvecklingen mellan originalet, The Witcher 2 och The Witcher 3 är förmodligen större än i någon annan trilogi) men om du vill se Geralts och CD Projekt Reds första försiktiga steg in i den magiska rollspelsvärlden så är det fortfarande väl värt att kolla in, åldrad spelmekanik till trots.

Här är en The Witcher-trailer från 2007. Nostalgi!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar