facebook_pixel
Ghost Recon Breakpoint släpps den 4 oktober, kolla in första trailern och spelsekvenserna!

Ghost Recon Breakpoint släpps den 4 oktober, kolla in första trailern och spelsekvenserna!

Precis som den tidigare läckan antydde heter det nya Ghost Recon-spelet Breakpoint, och igår kväll premiärvisade Ubisoft spelet via en livestream, som du kan se i dess helhet här nedan tillsammans med den första trailern och den första gameplaydemon. Vi har även fått ett releasedatum: den 4 oktober!

Ghost Recon Breakpoint utspelas i (på?) det fiktiva Aurora, en “mångfaldig ögrupp” där världens mest avancerade byggnader möter “den vildaste och mest otämjda naturen”, som sträcker sig från snötäckta toppar till träsktyngda dalar. Titeln Breakpoint syftar på att du och ditt Ghost-team tar sig an ett uppdrag som går väldigt fel, och man tvingas “sätta sina överlevnadskunskaper på prov” medan man jagas runt av överste Cole D. Walker, din tidigare vapenbroder och ledaren av The Wolves, en dödlig före detta amerikansk militärenhet.

Vidare utlovas det mängder av kosmetiska alternativ för dina soldater, såväl som crafting, uppgraderingsbara vapen och varierande spelstilar via ett helt nytt klassystem. Ghost Recon Breakpoint beskrivs också som en “verkligt social upplevelse”, och oavsett vad du gör i spelet (PvE, PvP, endgame-raids) kommer du behålla dina soldaters utrustning, förmågor och vapen. Spelet kommer också få mängder av innehåll “åratal efter lanseringen”, så Ubisoft verkar fortfarande hårdsatsa på det här med live service-spel. Du kan även registrera dig för en chans att få delta i betatesterna via den officiella hemsidan, och produktsidan hos Epic Games Store vittnar om att spelet skippar Steam, precis som The Division 2 gjorde.

Här är de första videorna från Ghost Recon Breakpoint.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar