facebook_pixel
Final Fantasy VII Remake visar livstecken i ny oväntad trailer!

Final Fantasy VII Remake visar livstecken i ny oväntad trailer!

Sedan den första trailern för Final Fantasy VII Remake under E3 2015 (för fyra år sedan!) har Square Enix gyllene graal haft tät Sony-koppling. Och så fortsätter vara fallet, då en ny trailer hade premiär igår kväll under Sonys “State of Play”-stream, som visar kommande Playstation-spel.

Det finns ändå inga direkta anledningar att tro att Final Fantasy VII Remake inte skulle släppas till pc också, om det nu någonsin blir färdigt. Speciellt under de senaste åren har Steam förärats med mängder av Final Fantasy-innehåll, däribland remasters av äldre titlar som Final Fantasy XII (recension) och inte minst en fullfjädrad Windows-version av huvudseriens allra nyaste tillskott Final Fantasy XV (recension).

Därtill brukar pc:n betraktas som neutral mark av Sony (fjolårets Playstation 4-exklusivitet Detroit: Become Human är på väg till Epic Games Store) men vi kan nog räkna med att pc-versionen av Final Fantasy VII Remake släpps först efter sitt konsolsyskon, som fallet var med Final Fantasy XV. Vi kommer hur som helst få mer information om spelet i juni, mycket sannolikt i samband med Square Enix E3-presentation.

Här är den nya trailern för Final Fantasy VII Remake.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar