facebook_pixel
Fable 4 har nästintill bekräftats, dyker upp som sökning på Mixer

Fable 4 har nästintill bekräftats, dyker upp som sökning på Mixer

Vi har stött och blött Fable 4:s existens flera gånger tidigare. I början av fjolåret nåddes vi av ryktet att Forza Horizon-utvecklarna Playground Games satt sin nya studio (som inte utvecklar racingspel) på att utveckla Fable 4, och spelet dök åter upp i en påstådd Microsoft-läcka inför E3 förra veckan.

Men nu har vi fått det tydligaste beviset hittills på att Fable 4 är en sak som kommer hända. Via Reddit har nämligen en användare uppmärksammat oss om att Fable 4 listas på Microsofts streamingtjänst Mixer, och mycket riktigt dök spelet även upp för mig under min sökning, som synes på skärmdumpen här ovan.

Om man klickar på Fable 4 får man dock bara upp meddelandet “vi hittar inget som matchar din sökning”, men ändå, vi kan bara dra en enda slutsats av det här, och det är att Fable 4 kommer presenteras väldigt snart. Microsofts E3-konferens går av stapeln den 9 juni, så senast då kommer vi få de första detaljerna om Fable 4.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar