facebook_pixel
Euro Truck Simulator 2 drar till Östeuropa i kommande dlc

Euro Truck Simulator 2 drar till Östeuropa i kommande dlc

Förra hösten skrev vi om det nya Euro Truck Simulator 2-dlc:t Beyond the Baltic Sea, som lade till södra Finland (fel del!), delar av Ryssland samt Litauen, Lettland och Estland. Nu är det snart dags igen, men den här gången bär färden ännu längre österut mot Rumänien, Bulgarien och Turkiet.

Nedan kan du se annonseringstrailern för det nya dlc-materialet Road to the Black Sea, och på den officiella bloggen kan du botanisera bland en rad nya skärmdumpar. Bland de utlovade sevärdheterna hittar vi “Drakulas” slott i Rumänien, mängder av pittoreska byar och strålande naturlandskap, samt givetvis Istanbul, som ligger på gränsen mellan Europa och Asien, och är Turkiets största stad. Ibland beskrivs Istanbul även som den största staden i Europa (åtminstone av Euro Truck-utvecklarna SCS Software) men därom tvistar de lärde.

Road to the Black Sea släpps i höst och har även en Steam-sida. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar