facebook_pixel
Epic Games Store skänker bort Rime, nästa gratisspel blir City of Brass

Epic Games Store skänker bort Rime, nästa gratisspel blir City of Brass

Vad är tid? Inte något att bry sig om, i alla fall om man frågar Epic Games; de har nämligen kommit fram till att ett nytt gratisspel varannan vecka inte är tillräckligt för Epic Games Store, så förra veckans Stories Untold har redan ersatts av Rime, som i sin tur viger rum åt City of Brass (recension) nästa vecka!

Det hela är givetvis en del av den fortfarande pågående och något kontroversiella Epic Mega-rean, som fortlöper ytterligare några veckor fram till den 13 juni. Under reans gång kommer gratisspelen bytas ut med en veckas mellanrum istället för två, vilket innebär att Rimes tid i rampljuset tar slut redan nästa torsdag, den 30 maj.

Undertecknad recenserade Tequila Works väldigt Ico-doftande äventyr när det begav sig, men var tyvärr inte särskilt imponerad. Ändå förmodligen fortfarande väl värt två kvällar av din tid, så till vida du inte har något jätteviktigt för dig, då spelet åtminstone är riktigt, riktigt vackert, om än lite tomt på insidan.

Här är lanseringstrailern för Rime från 2017.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar