facebook_pixel
Epic Games Store har inlett stor rea, skänker bort Stories Untold gratis

Epic Games Store har inlett stor rea, skänker bort Stories Untold gratis

Sedan premiären förra hösten har Epic Games Store sakta man säkert fyllt på dess spelbibliotek. Och nu – lite över en månad innan den största konkurrenten Steam lär dra igång sin sommarmotsvarighet – har Epic Games inlett Epic Mega Sale, där man tar 10 euro av alla spel som kostar över 15 euro.

Detta sträcker sig även till spel som inte ens lanserats ännu, vilket bland annat innebär att du just nu kan förhandsboka det nyligen utannonserade John Wick Hex för blott 5 euro och 19 cent (att jämföra med det ordinarie introduktionspriset 16 euro). Det här är rätt stort, och andra kommande spel inkluderar bland annat Heavy Rain (just nu 10 euro, vanligtvis 20 euro) och Afterparty (just nu 6 euro, vanligtvis 16 euro).

Därtill fortsätter gratisspelsruljansen hos Epic Games Store, och från och med igår ikväll skänker man bort Stories Untold (recension) fram till den 30 maj, då det ersätts av Tequila Works Ico-kopia Rime (recension).

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar