facebook_pixel
Epic Games Store ger bort World of Goo nu, följs upp av Stories Untold

Epic Games Store ger bort World of Goo nu, följs upp av Stories Untold

Det är dags igen! 14 dagar har gått sedan vi skrev om att Epic Games Store gav bort Transistor, och således är det dags för ett nytt gratisspel, närmare bestämt 2D Boys klassiska pusselspel World of Goo. Och eftersom det ursprungligen släpptes 2009 har det också fått en maffig uppdatering!

Du kan läsa mer om uppdateringens innehåll i en tidigare nyhet, inklusive bredbildsupplösningar och stöd för flera inkopplade skärmar samtidigt (något som fick den gamla versionen av World of Goo att krascha). Vi har givetvis också, som vanligt, fått veta vilket nästa gratisspel blir om ytterligare 14 dagar (den 16 maj); den här gången rör det sig om Stories Untold, ett originellt textäventyr som Jocke Kilman var mäkta förtjust i när det släpptes för lite över två år sedan, och som han fortfarande talar varmt om så fort möjlighet ges.

Här är lanseringstrailern för Switch-versionen av World of Goo.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar