facebook_pixel
Electronic Arts skänker bort The Sims 4 gratis via Origin just nu

Electronic Arts skänker bort The Sims 4 gratis via Origin just nu

The Sims 4 släpptes hösten 2014, men är fortfarande ruskigt populärt. Till en början fick det kritik för att vara alltför tunt på innehåll (vill jag minnas, i alla fall) men sedan dess har ungefär tusen större och mindre uppdateringar släppts till spelet, däribland barnfamiljer och förstapersonskamera.

Spelet har också fått gott om betalexpansioner, och det är förmodligen dessa som Electronic Arts vill att du ska inhandla nu, då man hastigt och lustigt beslutat sig för att skänka bort basutgåvan av The Sims 4 helt gratis via Origin under en begränsad tid. Själv lade jag till spelet i mitt bibliotek via Origin-klienten utan problem, men om du stöter på tekniska förhinder kan du prova att gå via webbläsaren istället.

Här är lanseringstrailern för The Sims 4 från 2014.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar