facebook_pixel
Egendomliga roadtrip-spelet Jalopy skänks bort via Humble

Egendomliga roadtrip-spelet Jalopy skänks bort via Humble

Jalopy är ett spel som jag hållit ögonen på sedan Erik Bergérus bjöd på den mysiga videoserien Eriks bilsemester hösten 2017. Länge har jag väntat på en riktigt smarrig rea som aldrig tycktes komma, och det visade sig att jag inte väntade förgäves: Jalopy skänks nämligen bort helt gratis via Humble just nu!

Erbjudandet varar i ytterligare 33 timmar i skrivande stund, och avser en DRM-fri version av spelet. Men om du absolut vill ha spelet till Steam kan du också inhandla den versionen för 1 ynka dollar via en rabattkupong (som även den tillhandahålls av Humble), och det är förmodligen värt att överväga eftersom jag personligen brukar ha himla svårt att överhuvudtaget komma ihåg att jag laddat ner klientfria versioner av spel.

Jalopy är ett gemytligt roadtrip-spel, där du reser genom det forna östblocket i en skruttig gammal bil, tillsammans med en skruttig gammal gubbe (som Erik kallade för “onkel”, vilket kanske eller kanske inte är korrekt?). Omdömet på Steam är “mestadels positivt”, så oavsett är spelet nog värt en provkörning!

Här är fjolårets lanseringstrailer för Jalopy.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar