facebook_pixel
Double Fines rougelike-brawler Rad släpps den 20 augusti

Double Fines rougelike-brawler Rad släpps den 20 augusti

Double Fine har många järn i elden. Vid sidan av Psychonauts 2 håller man även på att utveckla Rad just nu, en postapokalyptisk brawler i roguelike-stil där din oskyldiga tonårs-avatar utsätts för fortgående mutationer, vilket visar sig vara riktigt användbart i strid mot ödemarkens övriga invånare.

Nu har Rad fått ett officiellt lanseringsdatum: spelet rullar ut den 20 augusti via Steam, men om du inte orkar vänta fullt så länge så kan du prova att anmäla dig till de pågående stängda betatesterna via hemsidan.

Double Fine ordnar även en tävling där du kan skicka in i graffitikonst för användande i spelet, och om just ditt bidrag koras till en av de tre vinnarna så får du ett “exklusivt Rad-prispaket”, som består av en skateboard, en lunchlåda, en diskett (med spelet?), en actionfigur samt en digital utgåva av spelet vid dess lansering.

Här är Rads debuttrailer från mars.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar