facebook_pixel
Det verkar som att nya Darksiders- och Destroy All Humans-spel är på gång

Det verkar som att nya Darksiders- och Destroy All Humans-spel är på gång

Trodde du att THQ Nodics pr-fadäs i samarbete med mörka internetavkroken 8chan var glömd vid det här laget? Svaret är nej, då vi nu nåtts av uppgifter att en bild tydligen laddades upp av en THQ Nordic-anställd under incidenten, som röjde både nya Darksiders– och Destroy All Humans-titlar.

Bildbevis hittas i tweeten här nedan, där både youtubaren LegacyKillaHD lite skämtsamt antyder ett nytt Destroy All Humans existens, och får sällskap av en den ovan nämnda bilden i samma konversation.

Därtill, om du fortfarande tycker att den här grejen verkar vara lite tunn, har THQ Nordic (via Gamingbolt) utlovat “två oannonserade spel från älskade serier under E3”, varav ett beskrivs som “en ny vision för en älskad serie”, och det andra som “en efterlängtad återkomst för ett galaktiskt älskat spel/franchise”.

Låter onekligen som Darksiders respektive Destroy All Humans, eller hur?

Här är tweeten med det läckta THQ Nordic-dokumentet.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar