facebook_pixel
Descenders har lämnat early access, kolla in den nya multiplayerdelen

Descenders har lämnat early access, kolla in den nya multiplayerdelen

I början av fjolåret lanserades Ragesquids och No More Robots fartfyllda mountainbike-spel Descenders i early access via Steam. Och nu, cirka 15 månader senare, har spelet blivit “klart”, och utökats med helt ny multiplayerfunktionalitet som du kan se i två olika trailers här nedan.

Early access-utträdet till ära har också Descenders en 25-procentig rea via Steam just nu, där det säljs för 17 euro och 24 cent fram till den 14 maj (varpå priset höjs till det ordinarie 23 euro). Vi kan också konstatera att spelet, till synes, lever upp till dess egna potential då användaromdömet skrivs till “väldigt positivt”, både under den senaste tiden och totalt sett. Personligen är jag faktiskt också rätt sugen på Descenders, då fartkänslan verkar vara vansinnigt bra, samtidigt som de slumpgenererade banorna utlovar en rejäl livslängd.

Här är två nya multiplayer-trailers för Descenders.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar