facebook_pixel
Code Vein visar upp sig i ny sju minuter lång gameplay-demo

Code Vein visar upp sig i ny sju minuter lång gameplay-demo

Minns du Code Vein? Jag minns Code Vein! Bandai Namcos actionrollspel skulle ursprungligen ha släppts den 29 september i fjol, men försenades i somras till ett tills vidare obestämt datum. Det här beror på att man finslipat stridsmekaniken rejält, vilket demonstreras i det nya gameplay-klippet nedan.

Jag har inte spelat Code Vein själv, men enligt diverse internetmänniskor så lär striderna vara betydligt kvickare nu än de var för ett år sedan, även om Dark Souls-doftande animationsprioriteringar fortfarande är en grej, tillsammans med ett lika From Software-aktigt stamina-system. Personligen ser jag fram emot det här spelet ganska rejält, och nickar gillande åt att soundtracket låter väldigt Nier: Automata, och att karaktärseditorn låter dig fila fram fram hur coola animepojkar och -flickor som helst!

Code Vein släpps senare i år. Här är den nya gameplay-demon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar