facebook_pixel
City of Brass skänks bort via Epic Games Store nu, följs av Kingdom: New Lands nästa vecka

City of Brass skänks bort via Epic Games Store nu, följs av Kingdom: New Lands nästa vecka

I fjol släpptes City of Brass, Uppercut Games roguelitetitel där man ränner runt och dräper Tusen och en natt-doftande fiender ur ett förstapersonsperspektiv. Jocke Kilman recenserade spelet, och gav det omdömet “ett kompetent actionspel, som tyvärr blir repetitivt ganska snabbt”.

Sedan dess har dock City of Brass fått ett antal större uppdateringar, som förmodligen gör spelet mer varierat. Det skadar inte att testa eftersom City of Brass just nu skänks bort helt gratis via Epic Games Store, fram tills nästa veckas torsdag då spelet ersätts av nästa gratistitel Kingdom: New Lands (under den pågående Epic Mega-rean får vi ett nytt gratisspel varje vecka istället för varannan!).

Personligen har jag aldrig hört talas om Kingdom: New Lands, men det rör sig tydligen om ett strategiskt överlevnadsspel(!) från 2016, som har ett “väldigt positivt” användaromdöme på Steam, både under den senaste tiden och totalt sett. Pixelgrafiken framstår också som något i hästväg (främst för att man kan rida på en häst) så nog kommer det förmodligen vara väl värt att lägga till även detta spel till ditt Epic-konto nästa vecka.

Här är den gamla lanseringstrailern för City of Brass.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar