facebook_pixel
CD Projekt Red bekräftar: “Cyberpunk 2077 kommer inte vara spelbart på E3”

CD Projekt Red bekräftar: “Cyberpunk 2077 kommer inte vara spelbart på E3”

E3-mässan närmare sig med stormsteg (närmare bestämt mellan 11 och 14 juni i Los Angeles) och CD Projekt Red har sedan länge bekräftat att Cyberpunk 2077 kommer närvara, och enligt rykten kommer vi också få ett spikat lanseringsfönster. Vad vi inte kommer få, däremot, är en publik, spelbar demo.

Marcin Momot, global community lead hos CD Projekt Red, har nämligen tagit till Twitter för att bekräfta att den nya Cyberpunk 2077-demon kommer “spelas av oss”, och därmed inte finnas publikt tillgänglig (utläser vi).

För oss som bevakar E3 på hemmaplan spelar detta ingen större roll, men om CD Projekt Red hade låtit allmänheten lägga vantarna på spelet hade vi nog kunnat drömma om lansering redan i år, något som nu inte framstår som särskilt troligt. Men ändå, om vi får en guidad demo som är lika lysande som den man släppte några månader efter fjolårets E3-mässa så blir åtminstone jag nöjd och glad!

Här är Marcin Momots tweet om Cyberpunk 2077:s E3-närvaro.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar