facebook_pixel
Capcom jobbar på flera hemliga RE Engine-titlar

Capcom jobbar på flera hemliga RE Engine-titlar

Just nu går det bra för Capcom, efter succéerna med Devil Mary Cry 5, Resident Evil 2-remaken, samt givetvis Resident Evil 7. Något alla dessa spel har gemensamt är att de använder RE Engine-motorn, så det bör inte komma som någon överraskning att studion kommer hålla fast vid den.

I en frågestund som uppmärksammats av PCGamesN har studion klargjort att de just nu arbetar på flera spel som använder RE Engine. På frågan om vilka titlar de just nu jobbar på är svaret:

– Vi kan inte kommentera det exakta antalet titlar eller släppdatum, men vi arbetar just nu internt på ett flertal titlar med RE Engine-motorn.

För tillfället har Capcom bara annonserat ett kommande spel, nämligen expansionen Monster Hunter World: Iceborne. Med lite flax får vi dock snart veta mer om vad Capcom har i görningen. Kanske utannonserar de rentav den där Resident Evil 3-remaken snart.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar