facebook_pixel
Call of Duty: Modern Warfare släpps den 25 oktober, kolla in debuttrailern!

Call of Duty: Modern Warfare släpps den 25 oktober, kolla in debuttrailern!

Precis som ryktena antydde heter årets Call of Duty-titel Call of Duty: Modern Warfare, och beskrivs som en “nytolkning” av Infinity Wards stilbildande klassiker Call of Duty 4: Modern Warfare från 2007. Du kan kolla in debuttrailern här nedan, som bland annat visar upp Captain Prices ikoniska mustasch!

Call of Duty: Modern Warfare utvecklas återigen av Infinity Ward (med understöd av Raven Software och Beenox) och du kan redan förhandsboka tre olika utgåvor via Battle.net (där spelet kommer släppas exklusivt) inför lanseringen den 25 oktober. Spelet kommer också slopa det traditionella season passet till förmån för en mer tidsenlig live service-modell (gratis kartor och uppdateringar) och intressant nog kommer det även stöda cross platform-spelande, med pc- och konsolspelare i samma onlinematcher.

Till skillnad från fjolårets Black Ops 4 kommer Modern Warfare innehålla en enspelarkampanj vid sidan av klassiska multiplayerlägen och co-op-uppdrag, och under berättelsens gång kommer man få spela både som soldater och “rebelliska frihetskämpar”, i uppdrag som kommer tvinga dig att stirra “krigets obekväma verklighet” i vitögat under händelser “som tagna från dagstidningsrubrikerna”.

Här är debuttrailern för Call of Duty: Modern Warfare.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar