facebook_pixel
Bramble: The Mountain King bjuder på nordiska folksagor, kolla in nya trailern!

Bramble: The Mountain King bjuder på nordiska folksagor, kolla in nya trailern!

Personligen tycker att nordiska folksagor är underrepresenterade i spelvärlden. Jag har förvisso bara spelat Unforgiving: A Northern Hymn på ämnet, men det vara å andra sidan riktigt bra, så jag ser gärna mer. Entré för Bramble: The Mountain King, ett nytt mörkt äventyrsspel av svenska Dimfrost Studio!

Utöver trailern här nedan (som ser ut som ett mörkare och mer mardrömslikt Brothers: A Tale of Two Sons) och den sparsmakade hemsidan får vi dock inte reda på särskilt mycket om spelet, utöver att man inte vill vill binda sig till lanseringsdatum, då teamet bara består av fyra personer som vill ge sitt allt för det här spelet.

Tydligen var en demo också på gång hösten 2018, men den skrotades och kommer byggas om från början då spelet har genomgått ett antal “stora förändringar”, förhoppningsvis till det bättre.

Här är trailern för Bramble: The Mountain King.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar