facebook_pixel
Blizzard listar saker som inte är buggar i World of Warcraft Classic

Blizzard listar saker som inte är buggar i World of Warcraft Classic

Redan förra året, när de första demotesterna för World of Warcraft Classic rasade på internet, upptäckte spelare saker som de trodde var buggar, men i själv verket var avsiktliga, och helt korrekta i jämförelse med version 1.12 av World of Warcraft (som Classic ju ämnar replikera till punkt och pricka).

Folks minnen är dock korta, så nu – medan de stängda betatesterna pågår för fullt inför lanseringen den 27 augusti – har Blizzard publicerat en lista över “saker som inte är buggar” i World of Warcraft Classic, så att folk ska sluta klaga på dem. Bland höjdpunkterna hittar vi möjligheten att stå på andra spelare och titta åt andra hållet för att använda attacker och trollformler, och en hel del nosens där spelet blandar ihop punkter och utropstecknen på kartan eftersom det ju faktiskt var så det var på den här tiden, och där med basta!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar