facebook_pixel
Battlefield V skrotar duo-matcher i battle royale-läget på grund av lågt spelarintresse

Battlefield V skrotar duo-matcher i battle royale-läget på grund av lågt spelarintresse

I slutet av mars rullade Dice ut Battlefield V:s efterlängtade battle royale-läge Firestorm. Eller “efterlängtat” är kanske att ta i, då jag personligen upplever det som att läget aldrig gav Battlefield V lyftet det behövde, och nu har Dice tagit till Reddit för att bekräfta att man skrotar duo-läget tills vidare.

Det är dock inte fullt så illa som det låter då detta mer eller mindre är en återgång till de ursprungliga planerna. Firestorms duo-läge introducerades nämligen som en tidsbegränsad tilldragelse (normalt sett spelar man i squads), men eftersom vissa spelare vill att det skulle bli ett permanent alternativ provade Dice att baka in det i den officiella rotationen. Sedan dess har dock intresset varit för svalt, vilket lett till att Dice fattat beslutet att återigen låta duo-matcherna bli tidsbegränsade bonusar som de är “säkra på kommer återvända i framtiden”.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar