facebook_pixel
Battlefield V får privata servrar senare i år, “basnivån” kommer vara gratis för alla

Battlefield V får privata servrar senare i år, “basnivån” kommer vara gratis för alla

Har du hört? Battlefield V kommer få privata servrar! Personligen trodde jag att det här redan var en grej (för varför skulle spel som Battlefield V inte ha privata servrar redan från början?) men uppenbarligen inte, och du kan läsa mer om Private Games (som ersätter Rented Server Program) här.

Som namnet antyder kommer inte extra kostnader längre vara obligatoriska, och Electronic Arts säger att “basnivån för Private Games-verktygen kommer vara gratis för alla”.

Vad som kommer placeras bakom betalvägg förtäljer inte historien (mer information väntar “i sommar”) men bland den listade funktionaliteten hittar vi lösenordsskyddade servrar, möjligheten att bestämma kartrotationen, tillgängliga klasser och vapen samt huruvida spelarnas hälsa regenereras eller ej. Man kan också stänga av både minikarta och kompass, sparka jobbiga spelare och justera aim assist.

Slutligen kommer man även kunna spara alla serverinställningar för smidigt framtida bruk.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar