facebook_pixel
Årets Call of Duty kommer tydligen vara en “mjuk reboot” av Modern Warfare

Årets Call of Duty kommer tydligen vara en “mjuk reboot” av Modern Warfare

Förra helgen nåddes vi av uppgifter som pekar mot att nästa års Call of Duty blir det Treyarch-ledda Black Ops 5, detta eftersom att det tilltänkta spelet av Raven Software och Sledgehammer Games stött på patrull (även om enspelarkampanjen från det här projektet sägs agera grund för Black Ops 5).

Det var den pålitlige Jason Schreier hos Kotaku som rapporterade nyheterna, och nu har han stigit fram igen för att bekräfta att youtubaren LongSensations avslöjande från gårdagen stämmer, och att årets Call of Duty-spel kommer vara en Infinity Ward-utvecklad “mjuk reboot” av Call of Duty 4: Modern Warfare från hösten 2007.

Därtill, säger Jason Schreier, har Call of Duty: Modern Warfare (som det nya spelet heter) visats upp för både spelpressen och “influencers” den gångna veckan, vilket antyder att ett officiellt avslöjande kommer äga rum väldigt snart, förmodligen redan nästa vecka med tanke på hur svårt det är att hålla sådana här saker hemliga.

Här är LongSensations ursprungliga tweet om Call of Duty: Modern Warfare.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar