facebook_pixel
Äntligen! FIA European Truck Racing Championship får ett eget spel

Äntligen! FIA European Truck Racing Championship får ett eget spel

När jag recenserade Forza Motorsport 7 för den här publikationens räkning så fann jag lastbilarna överraskande roliga att ratta. Det var något med tyngden och den relativt låga hastigheten som gjorde att fältet nästintill formationskörde varv efter varv, på ett sätt som få andra fordonstyper tillåter.

Så du må inte bry dig om att det kommer ett officiellt spel baserat på verklighetens lastbilsmästerskap, men det gör jag! Nedan kan du således se debuttrailern för FIA European Truck Racing Championship, och via Steam får vi reda på att spelet utvecklas av N-Racing och ges ut av Bigben Interactive, och släpps redan i juli. Bland innehållet hittar vi 45 olika lastbilar, 20 stall, 14 verklighetsbaserade banor (däribland Nürbürgring, Zolder och Laguna Seca), samt fem enspelarlägen och fem multiplayerlägen, inklusive lopp över delad skärm.

Här är debuttrailern för FIA European Truck Racing Championship.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar