facebook_pixel
Animeflickorna invaderar Fallout 4 i ny fantastisk modd!

Animeflickorna invaderar Fallout 4 i ny fantastisk modd!

Jag har sagt det förr och säger det igen: allt blir bättre med animeflickor. Däribland västerländska rollspel som Fallout 4, vars skitfula och skittråkiga karaktärer numera bytts ut mot strålande animeflickor i den nya modden Animerace Nanakochan, som du kan ladda ner via Nexus Mods precis nu.

Modden byter dock endast ut de kvinnliga karaktärerna, vilket ju är lite trist, men de fungerar både för npc-modeller och spelarkaraktärer, och nedan ser du två videor som demonstrerar den nya “rasen”, både i karaktärseditorn och under faktiska dialoger i själva spelet (med japanska röster, givetvis, för animeflickor som talar engelska är en ren skymf). Den enda verkligt negativa detaljen jag kan se är att det här med hår fortfarande ställer till med problem i spel, och att flickornas flätor därför gärna clippar rakt igenom deras kroppar.

Här är videorna som demonstrerar Animerace Nanakochan till Fallout 4.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar