facebook_pixel
Ancestors: The Humankind Odyssey har fått spikat releasedatum, når pc:n först!

Ancestors: The Humankind Odyssey har fått spikat releasedatum, når pc:n först!

Förra veckan fick vi reda på att Ancestors: The Humankind Odyssey kommer debutera exklusivt via Epic Games Store. Och nu har vi även fått ett spikat lanseringsdatum; Patrice Désilets historiska överlevnadsspel släpps den 27 augusti, medan konsolversionerna dröjer till december, ovanligt nog.

Beskedet till ära har vi också fått en ny så kallad 101-trailer, där Patrice Désilets pratar mer om sitt spel. Man måste “utforska, utvecklas och expandera” för att tids nog ta steget till en ny art, och klättra ytterligare några pinnhål uppför evolutionens stege. Man tvingas även flytta vidare till nya platser vartefter man förbrukar miljöernas resurser, men de första stegen in i det okända är alltid spännande, något som realiseras av ett tills vidare rätt diffust rädslosystem. Kanske inte särskilt underhållande, men säkerligen både intressant och unikt!

Här är den nya 101-trailern för Ancestors: The Humankind Odyssey.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar