facebook_pixel
World War Z släpps imorgon, kolla in lanseringstrailern!

World War Z släpps imorgon, kolla in lanseringstrailern!

I slutet av 2017 presenterades vi för World War Z. en co-op-skjutare baserad på bok- och filmuniversumet med samma namn. Enorma zombiehorder är spelets största och till synes enda verkliga dragplåster, men det kan för all del räcka riktigt långt så till vida utförandet blir det rätta.

Imorgon, tisdagen den 16 april, kommer vi få de första riktiga indikationerna på vartåt skutan bär, då spelet blir tillgängligt för allmänheten via Epic Games Store. Några recensioner har inte synts till ännu, vilket vore rätt oroande om det skulle röra sig om ett enspelarspel, men framstår som ganska förståeligt när det handlar om en co-op-titel som mer eller mindre kräver vänner att spela tillsammans med för att verkligen skina. Det lär också bli lite lättare att övertala kompisarna om inköp än normalt, då spelet endast kostar 35 euro (även om vi rekommenderar inväntande av den första omgången recensioner, för att säkerställa att grisen inte köps i säcken).

Här är lanseringstrailern för World War Z.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar