facebook_pixel
World of Warcraft Classic kommer lanseras utan formellt PvP, läggs till senare

World of Warcraft Classic kommer lanseras utan formellt PvP, läggs till senare

Blizzard tar World of Warcraft Classic på allvar. Vissa av buggarna som spelarna upptäckte i fjolårets demoversion har beskrivits som “avsiktliga”, och även om World of Warcraft Classic baseras på version 1.12 kommer man spegla spelets barndom genom att rulla ut innehåll i sex faser.

För drygt en månad gav Blizzard oss en inblick i vad dessa sex faser kommer innehålla, och raiderna Molten Core, Onyxia och Maraudon kommer ingå i första fasen, medan Naxxramas och Scourge Inavsion dröjer till den sjätte och sista fasen. Nu har Blizzard också avslöjat att PvP-mekaniken kommer följa samma modell, där första fasen kommer erbjuda PvP utan tracking och formella belöningar, för att därefter byggas ut under fas 2 (Honor System, rankbelöningar), fas 3 (Alterac Valley och Warsong Gulch), fas 4 (Arathi Basin) och fas 6 (World PvP-mål i Silithus och Eastern Plaguelands). Den exakta tajmingen för de sex faserna kommer avslöjas senare.

World of Warcraft Classic kommer släppas i sommar och ingå i den vanliga prenumerationen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar