facebook_pixel
Watch Dogs 3 verkar utspela sig i London

Watch Dogs 3 verkar utspela sig i London

Nu har det gått lite mer än två år sedan vi hackade San Francisco till bitar i Watch Dogs 2 (vår recension), så tiden känns kommen för ytterligare en del. Nu verkar relativt säkra källor också kunna bekräfta att ett Watch Dogs 3 minsann är på gång. Och det kommer göra London osäkert.

Det är via Kotaku som dessa uppgifter når oss, och de brukar vara rätt tillförlitliga när det gäller just insiderinfo. Rapporten nämner inte många specifika detaljer, men det är faktiskt inte första gången snacket har gått om ett London-baserat Watch Dogs.

Redan förra april kunde vi t.ex. rapportera att Watch Dogs 3 var på gång, så gissningsvis kommer ett officiellt uttalande inte vara långt borta. Personligen är det med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot blandningen av cockneys, chavs och hacker-kultur. Cor blimey, guv’na!

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar